Pasta Zucchini |
Men fortvivl ikke - det er nemt at få den brugt - også de store - når man først har et par grund opskrifter.
En af vores egne yndlingsretter er knap nok en ret , så nem er den at lave - til gengæld spiser vi den som tilbehør, i sandwich og med spejlæg på om morgenen.
Squash/gulerod med parmesan.
Riv squash og gulerod i flager med en kartoffelskræller - vend det i i olie og revet parmesan ost på en bageplade og steg det ovnen en halv times tid ved 220 grader til det hele er gyldent i kanterne. Drys med salt.
Basta Cosi
Du kan fint lave et ordentligt bjerg - det svinder virkelig ind i ovnen og det smager fantastisk
Pasta Zucchini
Blend 2 fed hvidløg, en stor håndfuld basilikum, og to håndfulde pinjerkerner (alternativt cashewnødder) og rigeligt med olivenolie. Bland 2 revet squash og 2-3 håndfulde parmesan i - evt mere olie.
Kog pastaen og vend den i squash pestoen drys evt. med lidt mere parmesan.
Kommentarer
Send en kommentar