Zucchini, Squash, Courgetter - forfriskende, fugtgivende og fantastisk.

Pasta Zucchini

Uanset hvad man kalder denne grøntsag , så skal man have fantasien i behold for at få brugt den hurtigt udviklende grøntsag , ihvertfald når man har den i haven - bedst som man tror man har styr på den - har man overset en enkelt frugt og pludselig har man en kæmpe liggende gemt under et stort frodigt blad.
Men fortvivl ikke - det er nemt at få den brugt - også de store - når man først har et par grund opskrifter.
En af vores egne yndlingsretter er knap nok en ret , så nem er den at lave - til gengæld spiser vi den som tilbehør, i sandwich og med spejlæg på om morgenen.

Squash/gulerod med parmesan.

Riv squash og gulerod i flager med en kartoffelskræller - vend det i i olie og revet parmesan ost på en bageplade og steg det ovnen en halv times tid ved 220 grader til det hele er gyldent i kanterne. Drys med salt.
                                                                                            Basta Cosi
Du kan fint lave et ordentligt bjerg - det svinder virkelig ind i ovnen og det smager fantastisk

Pasta Zucchini

Blend 2 fed hvidløg, en stor håndfuld basilikum, og to håndfulde pinjerkerner (alternativt cashewnødder) og rigeligt med olivenolie. Bland 2 revet squash og 2-3 håndfulde parmesan i - evt mere olie.
Kog pastaen og vend den i squash pestoen drys evt. med lidt mere parmesan.





Kommentarer