Nemt - bekvemt og superlækkert
Brødet kan også sættes som klatter på bagepladen og Vupti så har du en masse lækre foccacia boller.
Det er klart bedst når det kommer ud af ovnen - men ellers superdelikat hvis du rister det dagen efter.
Italiensk saltbrød
5 dl . lunkent vand
Brødet kan også sættes som klatter på bagepladen og Vupti så har du en masse lækre foccacia boller.
Det er klart bedst når det kommer ud af ovnen - men ellers superdelikat hvis du rister det dagen efter.
Italiensk saltbrød
25 gr. gær
½ spsk. salt
2 spsk. ekstra
jomfruolivenolie
500 gr. Tipo 0 eller 00
mel
Pensling: Ekstra jomfruolivenolie,
krydderier (timian, oregano,
Rosmarin eller et
blandingskrydderi) groft salt til drys, oliven.
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt salt olivenolie og mel og rør dejen sammen. (evt. på
maskine)
Dejen skal være lind – Som tyk tyk havregrød - den skal ikke
æltes.
Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet 30 min
Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet 30 min
Hæld dejen på en bradepande beklædt med bagepapir.
Lad dejen efterhæve tildækket ca. 30 min.
Tænd ovnen på 200 grader C.
Pensel med olivenolie
Drys krydderier, pres oliven ned i dejen og drys med salt.
Bag brødet ca. 30 min.
Kommentarer
Send en kommentar