En meget lækker ret der er god både sommer og vinter - Kold og varm.
250 gram
frisk mozarella
100 gram
parmesan
Melanzane alla
parmigiani
Auberginer med parmesan – 8 personer
2 auberginer
2 dåser hakkede flåede tomater
2 fed hvidløg
1 lille løg
1 tsk. sukker
1 spsk. tørret oregano
Olivenolie
Salt og peber
- Skær auberginen i tynde skiver ca. ½ cm
- Hak hvidløg
- Hak løg
- Åben tomatdåserne
- Steg auberginerne i olivenolie på en grillpande (eller alm. pande)
- Dryp dem godt af på en køkkenrulle
- Svits hvidløg og løg i olivenolie
- Tilsæt tomater
- Kog ca. 15 min
- Smag til med salt, peber, sukker, oregano
- Skær mozarellaen i tynde skiver
- Læg et lag aubergineskiver i et smurt ovnfast fad
- Hæld tomatsovs over
- Læg mozarella over
- Kryd med salt og parmesan
- Gentag indtil alt er brug op
- Slut med parmesan og Mozarella
Kommentarer
Send en kommentar