Blomkålsdeller/fritter, med spidskålssalat, drysset med ristet parmaskinke, ristede mandler og bredbladet persille .
Blomkålsdeller/fritter,
med spidskålssalat, drysset med ristet parmaskinke, ristede mandler og
bredbladet persille ./ 2 personer
Bacon eller hvis man har rester fra eks. en parmaskinke, skæres i tern og ristes.
Man kan godt tilføje lidt mere citron, men det er en smagssag.
Bacon eller hvis man har rester fra eks. en parmaskinke, skæres i tern og ristes.
Salaten :
2 store gulerødder, som strimles julienne
1 lille spidskålshoved, som strimles fint
En håndfuld af ristet parmaskine i tern
En håndfuld af ristede hakkede mandler
Hakket bredbladet persille.
Saften af ½ citron- smages til i salaten
Dressing af cremefraiche, sød sennep, samt salt og peber.
Anrettes, så dressing ikke blandes sammen- men man blander
selv.
1 blomkål, som koges mørt, og afkøler !
Blomkålen deles meget småt, med en gaffel eller kniv- på størrelse med majs.
Ægget blandes i.
Dernæst blandes parmasan og rasp.
Farsen formes til frikadeller.
Dellerne steges i olie på panden, eller i friture, tryk dem lidt flade undervejs.
Man kan godt tilføje lidt mere citron, men det er en smagssag.
Kommentarer
Send en kommentar