Blomkålsdeller/fritter, med spidskålssalat, drysset med ristet parmaskinke, ristede mandler og bredbladet persille .

Blomkålsdeller/fritter, med spidskålssalat, drysset med ristet parmaskinke, ristede mandler og bredbladet persille ./ 2 personer

Bacon eller hvis man har rester fra eks. en parmaskinke, skæres i tern og ristes.








Salaten :
2 store gulerødder, som strimles julienne
1 lille spidskålshoved, som strimles fint
En håndfuld af ristet parmaskine i tern
En håndfuld af ristede hakkede mandler
Hakket bredbladet persille.
Saften af ½ citron- smages til i salaten




Dressing af cremefraiche, sød sennep, samt salt og peber.
Anrettes, så dressing ikke blandes sammen- men man blander selv.

Blomkålsdeller:

1 blomkål, som koges mørt, og afkøler ! 
Blomkålen deles meget småt, med en gaffel eller kniv- på størrelse med majs.
Ægget blandes i.
Dernæst blandes parmasan og rasp.
Farsen formes til frikadeller.

Dellerne steges i olie på panden, eller i friture, tryk dem lidt flade undervejs.



Man kan godt tilføje lidt mere citron, men det er en smagssag.

Kommentarer