Utroligt så kreative vores elever er :-) også i ferien , her følger Dortes opskrift på Dondari:
200
g mel
220
g
ricotta
Hvid fisk, eks. søtunge eller torsk, skæres i små stykker. Vendes hurtigt på en dyb pande, sammen med hvidløg og løg, der tilsættes ca. 1 glas hvidvin, som koger lidt ind:
Dondari,
Ricotta melbolle med tomatsauce og hvid fisk.
Dondari laves
på følgende måde:
3
æggeblommer
20 til
30 gram
reven parmasan.
Æggeblommer
og ricotta blandes med en gaffel. Parmasan tilsættes.
Lidt muskat evt. Salt og peber, og derpå tilsættes mel (hold lidt igen på
melet). Det æltes til en smidig dej.
Dejen
deles og trilles til små pølser, som skæres i mindre
stykker:
De
koger i rigeligt vand tilsat salt ca. 3 til 4 min.
Hvid fisk, eks. søtunge eller torsk, skæres i små stykker. Vendes hurtigt på en dyb pande, sammen med hvidløg og løg, der tilsættes ca. 1 glas hvidvin, som koger lidt ind:
Tilsæt
yderligere 1 dåse hakkede flåede tomater, 1 spsk
tomatpure. Salt og peber.Evt.
smag til med mere presset
hvidløg.
Afslut
med friskhakket basilikum:
Kommentarer
Send en kommentar