1 ds tun
2 spsk cremefraiche
Krydderurter
Salt
Peber
1 citron
salat
o
Alle ingredienserne røres sammen
o
Smages til med salt, peber og citronsaft
o
Anrettes på salat, pyntes med citron og sættes
køligt til den skal serveres
Ravioli Ripieni di
Porcini serviti in salsa Aglio, prezzemolo e noci –
Ravioli med Svampe,
hvidløgssauce, valnødder og persille
1 pakke Tørrede svampe
2 hele hvidløg
Mælk
Olivenolie
Salt
2 stilke Persille
Dej
5 æggeblommer
Evt. salt
Lav dej
o
Lav en fordybning i melet
o
Hæld æggene i fordybningen
o
Arbejd melet langsomt ind – det hele skal måske
ikke bruges det kommer an på tørheden i melet – hold igen hvis dejen begynder at
blive tør
o
Rør til dejen er glat og ensartet
o
Læg dejen på køl ca. ½ timer i køleskabet
Lav fyld
o
Rens svampene ved at skylle dem – læg dem I blød
o
Skær svampene i tern
o
Pil 2 fed hvidløg
o
Steg hvidløgene i lidt olie
o
Tilsæt svampene – steg i ca. 5 minutter – til de
er møre
o
Lav saucen
o
Pil alle hvidløgsfeddene
o
Kog dem i vand – 4 – 5 gange
o
Kom hvidløgene i nyt kogende vand hver gang
vandet koger
o
Kog nu hvidløgene i mælk med lidt salt
o
Når hvidløgene er møre blendes de med mælk og
salt til blød sovset konsistens
o
Ravioli
o
Rul to lige store pasta plader meget tyndt ud!
o
Fordel små skefulde af svampefyldet på halvdelen
af pladen og fold den anden halvdel
ind over.
o
Tryk pastapladerne godt sammen omkring hver
skefuld fyld
o
Skær raviolien ud
o
Hak valnødderne og tilsæt dem hvidløgspureen
o
Kog pastaen 3-5 min
o
Tag pastaen op
o
Hæld den over i hvidløgssaucen og lad det koge 1
min
o
Anret på tallerkener
o
Server med et drys persille
Patate e condite con feta e oregano
12 kartofler skåret i både på langs
Vinagraitte – 2 spsk. hvidvinseddike 6 spsk. olivenolie
Salt, peber og oregano
o
Kog kartoflerne til de er møre – hold dem evt.
lune i vandet til salaten skal serveres
o
Dryp dem med olivenolie
o
Krydr med salt og peber
o
Tilsæt salaten mens kartoflerne stadig er varme
o
Hæld vinaigretten i en kasserolle
o
Tilsæt oliven, oregano og feta
o
Rør forsigtigt over svag varme til det er lunt
o
Anret på et fad oven på kartoflerne
Filletto del Maiale
dell Umbria
Flute
1 stk. svinemørbrad
Ca. 6 skiver "Lardo" (hvidt krydderfedt)
Ca. 10 skiver "Pancetta" (Bacon) eller "Prosciutto crudo" (røget skinke)
1-2 fed hvidløg
1 spsk. groft salt
Frisk rosmarin
Peber
Olivenolie
Madsnor
1 stk. svinemørbrad
Ca. 6 skiver "Lardo" (hvidt krydderfedt)
Ca. 10 skiver "Pancetta" (Bacon) eller "Prosciutto crudo" (røget skinke)
1-2 fed hvidløg
1 spsk. groft salt
Frisk rosmarin
Peber
Olivenolie
Madsnor
o
Skær fluten over på langs og skrab alt det bløde
brød ud.
o
Hæld lidt olivenolie i begge halvdele af fluten
o
For dem med Lardo
o
Hak groft salt, hvidløg og rosmarin.
o
Tilpas mørbraden til fluten
o
Krydder mørbraden med peber og rosmarin
blandingen, anbring kødet inde i fluten
o
Luk de to halvdele sammen.
o
Vikl Panchettaen omkring det fyldte flute. -
bind med madsnor
Det hele pakkes ind i staniol og steges i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
Det hele pakkes ind i staniol og steges i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
o
Tag stanniolen af og fortsæt stegningen i 45
minutter ved 160 grader.
VIN:
IACO
Orvieto 52 kr.
Cardéto:
Rupestro. 59 kr.
Cardéto:
Nero della Greca. 119 kr.
Kommentarer
Send en kommentar