Verdens bedste pizzabunde - PIZZA PIZZA PIZZA

Jeg tror ikke jeg lyver når jeg siger vi har noget nær verdens bedste pizzabunde.
Selv vores mest entusiastiske pizzabagende kunder har måtte bukke sig i støvet for de her fantastiske bunde.
Diavolo og Vegetariana
5 -6 min i ovnen - Vupti !

Hemmeligheden er ifølge ophavsmanden at der kun benyttes 0,1 % gær , så hæves der i 40 timer - formes til kugler , hæves 14 timer , hvorefter pizzabundene rulles ud, smøres med tomatpassata og forbages i en knaldvarm stenovn.
Herefter fryses de, pakkes og afsted til Appetito i Svendborg.

Det smager som at sidde ved Gardasøens bred, I Toscana bakker eller Roms mylder.

Hvis man ikke orker selv at tænke fyld kan man altid ringe 62214904 og sige "skær til en Tartufo og en Bambini" så ligger det klart når man kommer og henter sine bunde i Tinghusgade.

Men vi udvikler hele tiden nye pizza'er mens vi taler med kunderne og får inspiration fra dem, og om fredagen når den står på pizza i privaten.

Diavolo: Provolone, Spianata picante (stærk salami) og kapers.

Margeritha: Bøffelmælksmozarella, semidried cherrytomater, evt. frisk basilikum.

Manzo: Provolone, Manzo stufato (røget sprængt oksekød), rødløg.

Tartufo: Mascarpone, trøffelsalami, blandede skovsvampe.

Salami: Provolone, Salami Toscana, grillede artiskokker.

Quadro Stagioni ( 4 årstider) : Mozarella , grillet artiskok, marinerede skovsvampe, Grillet rosmarinskinke.

Bambini: Provolone, Grillet skinke, semidried cherry tomater.

Classico: Provolone, Parmaskinke, semidried cherrytomater og rucola (Salat og skinke bagefter)

Salsiccia : Raschera ost, Frisk salsiccia (snuldres ud) , rødløg i skiver.

Gorgonzola : Gorgonzolaost , parmaskinke - Borretaneløg.

P & P (Patate e Pancetta ): Mascarpone på bunden, tynde kartoffel skiver, rosmarin, pancetta.

Pizzaen bages ved 250 grader til bunden er sprød og osten smeltet 5 - 8 minutter.




Videoen er fra en af vores Pizzasmageaftner hvor vi lavede Pizza med Rusticelloskinke, grillet artiskok og Burrata ost.


Kommentarer