Appetitos - Auberginefad med parmesanost

En meget lækker ret der er god både sommer og vinter - Kold og varm.


Melanzane alla parmigiani
Auberginer med parmesan – 8 personer

2 auberginer
2 dåser hakkede flåede tomater
250 gram frisk mozarella
100 gram parmesan
2 fed hvidløg
1 lille løg
1 tsk. sukker
1 spsk. tørret oregano
Olivenolie
Salt og peber

  • Skær auberginen i tynde skiver ca. ½ cm
  • Hak hvidløg
  • Hak løg
  • Åben tomatdåserne
  • Steg auberginerne i olivenolie på en grillpande (eller alm. pande)
  • Dryp dem godt af på en køkkenrulle
  • Svits hvidløg og løg i olivenolie
  • Tilsæt tomater
  • Kog ca. 15 min
  • Smag til med salt, peber, sukker, oregano
  • Skær mozarellaen i tynde skiver
  • Læg et lag aubergineskiver i et smurt ovnfast fad
  • Hæld tomatsovs over
  • Læg mozarella over
  • Kryd med salt og parmesan
  • Gentag indtil alt er brug op
  • Slut med parmesan og Mozarella


Kommentarer