Zucchini i fad, lag på lag



Zucchini i fad, lag på lag (2 - 3 personer)

Det skal du bruge:

Ca. 200 g. hakket oksekød
6 til 8 skiver pancetta eller tørsaltet bacon
5 meget små zucchini eller det der svarer til ( hvis de er store, skæres så i skiver)
1 løg
3 fed hvidløg
½ bakke brune champignon (6 stk)
3 store blommetomater 
2 spsk. koncentreret tomatpure
200 g. gouda/ eller anden blød ost
1.dl vand
½ til 1 hel dåse mutti cherry tomater
1:Rist Zucchini
Salt og peber
Olivenolie
Pasta, ”Penne Rigate” efter behov, samt reven parmasan


Sådan gør man:
Skær de små zucchini på langs, champignon i kvarte, tomater i skiver.
1 : Rist zucchini på panden, i olie, læg dem fra på køkkenrulle.
2: Vend tomatskiverne på panden, ganske let. Rist champignon, læg dem i skål for sig


Hak løg og hvidløg
Riv gouda


 Kødblanding:
Bacon eller pancetta ristes let, kødet tilsættes og brunes, hakket løg og hvidløg tilsættes. Vendes og steger 4 til 5 min.
Tilsæt tomatpure, ½ dl.vand samt ½ dåse cherrytomater
Konsistensen, skal lidt mere fast end alm. kødsovs.
Afstem med væske og smag til med salt og peber.



I et oliesmurt ovnfast fad:
Nederst zucchini, et lag kød, champignon, et lag af ½ revet gouda, et lag skiveskåret tomater,et lag kød, øverst resten af gouda.












I ovn ca. 20 til 25 min. ved 200 grader
Serveres med Penne Rigate og revet parmasan.




Kommentarer

  1. I stedet for Gouda kan man også bruge Provolone - den smelter ned i stedet for ud og giver en dejlig afrundet smag

    SvarSlet

Tilføj en kommentar