Dortes opskrift på Dondari - Ricotta melboller med tomatsauce og hvid fisk

Utroligt så kreative vores elever er :-) også i ferien , her følger Dortes opskrift på Dondari:
 

Dondari, Ricotta melbolle med tomatsauce og hvid fisk.
Dondari laves på følgende måde:
200 g mel
3 æggeblommer
220 g ricotta
20 til 30 gram reven parmasan.
Æggeblommer og ricotta blandes med en gaffel. Parmasan tilsættes. Lidt muskat evt. Salt og peber, og derpå tilsættes mel (hold lidt igen på melet). Det æltes til en smidig dej.

Dejen deles og trilles til små pølser, som skæres i mindre stykker:
De koger i rigeligt vand tilsat salt ca. 3 til 4 min.


Hvid fisk, eks. søtunge eller torsk, skæres i små stykker. Vendes hurtigt på en dyb pande, sammen med hvidløg og løg, der tilsættes ca. 1 glas hvidvin, som koger lidt ind:

Tilsæt yderligere 1 dåse hakkede flåede tomater, 1 spsk tomatpure. Salt og peber.Evt. smag til med mere presset hvidløg.
Afslut med friskhakket basilikum:

Anret med Dondari og drys med parmasan.


 

 

 
.

Kommentarer